Okulumuz Tarihçesi

14.07.2019 535

Okulumuz binası 1999 Marmara depreminden sonra 2000 Yılında İstanbul Kuyumcular ve Gümüşçüler Derneği tarafından prefabrik olarak yaptırılmıştır. 2009 Nisan ayına kadar Ticaret Meslek Lisesi olarak hizmet veren binamız, Ticaret Meslek Lisesi´nin kendi binasına taşınması nedeniyle çevre halkının talepleri nedeniyle tadilat ve bakımdan geçirilerek 10.06.2009 tarihinde tarafından Serdivan İlköğretim Okulu olarak hizmet vermeye başlamıştır. Ocak 2010 tarihinde İstanbul Kuyumcular Gümüşçüler Derneğinin başvurusu üzerine ismi İstanbul Kuyumcular Gümüşçüler İlköğretim Okulu olmuştur. Haziran 2013 tarihinden itibaren ortaokul kapanarak eğitime yeni yapılan kalıcı binasıyla İstanbul Kuyumcular Gümüşçüler İlkokulu olarak devam etmiştir. 03.02.2017 Tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Komisyon Kararı ile okulumuzun ismi Şehit Fethi Sekin İlkokulu olarak değiştirilmiştir.