Şehit Fethi Sekin İlkokulu

Vizyon: Milli Eğitim’in genel amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği donanıma sahip, sorumluluk sahibi, kişilikli, üretken ve sorgulayan bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerin ilgi yetenek ve istekleri doğrultusunda yönlendirilerek hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran, toplum ve dünya sorunlarıyla ilgili ve ruhen sağlıklı bireylerin yetiştiği bir "model okul" olmaktır.

Başarılar:

Saatler: Başlama:09:00 Bitiş: 14:40
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: İstiklal Mahallesi, Arabacı Alanı Mahallesi, Çubuklu Mahallesi, Kazımpaşa Mahallesi, Yazlık bölgesine servisler bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: OKUL BİZİM EVİMİZ Projesi, E twinning projesi

WEB - https://sfsilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İstiklal Mahallesi Şehit Mehmet Karabaşoğlu Caddesi 308. Sokak No 8 Serdivan /SAKARYA

Kütüphane Kitap Sayısı :19811

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Serdivan Adatıp minübüsleri ile Serdivan İstiklal Mahallesi Otobüsleri ile

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 2 KM İL MERKEZİNE 6 KM