Okul Müdürümüz Alper Acar'ın Veda Mesajı

Okul Müdürümüz Alper Acar'ın Veda Mesajı

Okul Müdürümüz Alper Acar, okulumuzdan ayrılması nedeniyle bir veda mesajı yayımladı. 

14.06.2022 2130


Saygıdeğer Şehit Fethi Sekin İlkokulu Ailesi,

        2019 yılından beri yöneticiliğini yapmaktan onur duyduğum kahraman polisimiz Fethi Sekin'in ismini taşıyan okulumuzdan, 2022 MEB diplomaya dayalı alan/branş değişikliği nedeniyle, ayrılıyorum. İlköğretim kurumlarında 18 yıldır sürdürdüğüm yöneticilik görevinden ayrılarak Şehit Üsteğmen Selçuk Esedoğlu Anadolu Lisesi'ne asli görevim olan öğretmenliğe dönüyorum. Benden önceki okul müdürü arkadaşımdan aldığım ve üç yıldır hizmet etme şerefine nail olduğum okulumuzun eğitim liderliği bayrağını başka bir arkadaşıma devrediyorum.

            Ülkemizin geleceği olan kıymetli yavrularımız,

          Biz öğretmenler, yarının büyükleri olan sizlere, iyi bir eğitim vererek daha güçlü, daha güzel bir Türkiye bırakmanın gayreti içerisindeyiz. Sizlerin de çok çalışarak bu gayreti boşa çıkarmayacağınıza olan inancımız tamdır. Öğrenim hayatınıza ilk adımı attığınız ilkokul yıllarınız, önünüzdeki uzun bir eğitim serüveninin başlangıcıdır. Hepinize başarılarla dolu bir eğitim-öğretim hayatı diliyorum. İlerleyen yıllarda sizler lise öğrencisi olduğunuzda tekrar karşılaşmayı umut ediyorum. Yaşamınız boyunca gözlerinizden ışıltı, yüzlerinizden gülücük, kalbinizden karşılıksız sevgi eksik olmasın. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum...

            Kıymetli mesai arkadaşlarım,

         Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı bilgili, kültürlü, milli-manevi değerlere sahip, aklın ve bilimin önderliğinde rasyonel düşünebilen, çağın gerektirdiği koşullara uyum sağlayabilen, donanımlı bireyler olarak yetiştirme çabasında kurumumuza ve şahsıma olan desteğiniz için sizlere müteşekkirim. Atatürk'ün "Eğitimde feda edilecek tek fert yoktur" sözünden yola çıkarak bütün öğrencilerimiz için yapmış olduğunuz fedakârca çalışmalar nedeniyle sizlere teşekkür ederim.

            Değerli velilerimiz,

           Sizlerin en kıymetli varlıkları olan evlatlarınıza iyi bir eğitim verebilme şiarıyla çıktığımız bu yolda, biz öğretmenlere olan güveniniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Her bir evladımızın hayat boyu sağlıklı, mutlu ve başarılı olmasını, önce iyi bir insan sonra iyi bir meslek sahibi olmasını, başta anne babası olmak üzere, vatanına milletine hayırlı bir evlat olmasını dilerim.

          Bu duygu ve düşüncelerle sizlerin nezdinde şimdiye kadar görev yaptığım okullardaki, ekip ruhunu taşıyan idareci arkadaşlarıma, fedakar öğretmen arkadaşlarıma, okulumuza ve şahsıma desteklerini, yardımlarını esirgemeyen mülki idare amirlerime, milli eğitim müdürlerime, muhtarlarımıza, aile birliği üyelerimize, sivil toplum kuruluşlarına, yardımcı personellerimize, milli eğitim müdürlüğü personeline ve okulumuza destek veren tüm paydaşlarımıza, ardımdan dualarını esirgemeyen anneme, her daim yanımda olan aileme, mezun ettiğimiz ve öğrenimine devam eden öğrencilerimize ayrı ayrı teşekkür eder, sağlıklı, huzurlu, başarılı, mutlu bir yaşam dilerim.

          Makamların gelip geçici ve emanet olduğunun bilinciyle, emaneti yere düşürmeden gök kubbede hoş bir seda bırakabilmiş olmak umuduyla, hoşçakalın...

 

                                                                                                                                                                                                     Alper ACAR

14-06-2022