Tohum Avcıları Projesi Ses Getirdi

Tohum Avcıları Projesi Ses Getirdi

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün bünyesinde 7 ortağın birlikte yürüttüğü Tohum avcıları e-Twinning PROJESİ Sakaryamızda ses getirdi.

 

https://medyabar.com/haber/10084302/tohum-avcilari-projesi-ses-getirdi

 

05.05.2022 433

Şehit Fethi Sekin İlkokulu öğretmeni Filiz Kadirhanoğulları ve İzmir Çamönü Naile Karadeniz İlkokulu Müdür Yardımcısı Tayfun Ürekli'nin kuruculuğunu üstlendiği e- Twinning "Tohum Avcıları" projesi ata tohumu ve yerli tohumun önemini açığa çıkaracak ve gelecekte büyük rol oynayacak Z kuşağının bu konuda hassasiyet göstermesini, yaşamın kaynağı tohumun millî ruh ile sürdürülebilirliğinin sağlanması, ata tohumuna geçmişimizin bir mirası şuuru ile yaklaşılması, tarımda yerli ve millî duygusunun kazandırılması beklenmektedir.

Şehit Fethi Sekin Okul Müdürü Esin Akbal "Tarımda bağımsız olan ülkeler gelecekte varlıklarını koruyabileceklerdir. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin görevi. Öğrencilerde sorumluluk bilincini ve girişimciliği arttırmak, ekip çalışmalarına katılarak dostluk, sevgi ve saygı değerlerinin geliştiği bu projede görevli öğrencilerle gurur duyuyorum. Her zaman onları destekliyorum." dedi.

Şehit Fethi Sekin İlkokulu öğretmeni Filiz Kadirhanoğulları ve İzmir Çamönü Naile Karadeniz İlkokulu Müdür Yardımcısı Tayfun ÜREKLİ, aynı okul öğretmeni Çiğdem Dirhemsiz, Konya Hüyük Mevlana İlkokulu öğretmeni Türkan Demir, ilimiz Toki İlkokulu öğretmeni Mafer PİŞKET, Yücel Ballık Ortaokulu öğretmeni Emine Tekdal, Ali Dilmen İlkokulu öğretmeni Mehmet Bilgiç ortaklığında toplanan ata tohum takasları gerçekleştirilmiştir.

 

05-05-202205-05-202205-05-202205-05-202205-05-2022